定員になり締め切りました。ありがとうございました。
The registration is now closed because we have reached the maximum number of participants. Thank you very much.
ダウンロードしてください。
Download the flyer.
2024年11月18日(月) 14:00~16:00
2024 November 18th (Monday) 14:00 to 16:00
京都テルサ 東館3F・D会議室
Kyoto Terrsa – East hall 3rd floor – Conference Room D
https://www.kpic.or.jp/about/access.html
地下鉄九条駅から西へ徒歩約5分
近鉄東寺駅から東へ徒歩約5分
5 mins walk from Subway Kujo Station
5 mins walk from Kintetsu Toji Station
寿司職人による日本の伝統食「*巻き寿司」づくりを体験しながら国際交流を楽しみしましょう!職人によるデモンストレーションもあります!
*サラダ巻き寿司の食材は次のとおりです。
エビ、きゅうり、マヨネーズ、レタス、人参、玉子焼き
A sushi master will teach you how to make traditional Japanese sushi rolls* through an international workshop! He will also give a demonstration !
*The salad sushi roll contains the following ingredients: shrimp, cucumber, mayonnaise, lettuce, carrot, omelette.
日本人10人・外国人10人(先着申込順)
10 Japanese participants and 10 international participants (on a first-come, first-served basis)
500円
500 yen
メールアドレス Email :main[at]kpic.or.jp ([at]を半角の@に変えて下さい)
電話番号 Tel:075-681-2500
京都テルサ・公益財団法人京都府国際センター・京都府生活衛生営業指導センター
協力・京都府寿司生活衛生同業組合
Kyoto Terrsa, Kyoto Prefectural International Center, Kyoto SeeL
Partner : Kyoto Association for sushi-related activities