発酵食品をテーマに、世界の食文化を学ぼう!クイズ(景品あり)やチーズ、コーヒーを楽しみながら一緒に交流しましょう!
セネガル、ペルー、マレーシア、ルマニア、ラオス、フランスから来た人は自国の発酵食品を紹介します!その後、会話時間がありますので、きっと国際交流を楽しめます!
Let's learn about fermented foods from all over the world ! There will also be a quiz with prizes ! Come and enjoy cheese, coffee, and other specialties !
People from Senegal, Peru, Malaysia, Romania, Laos, and France will introduce famous fermented foods from their countries! Afterward, there will be a discussion session, so you will surely enjoy international exchange!
※QRコードを読み取るか、以下のURLより申込みフォームにアクセスし、必要事項をご記入ください。
*You can apply by scanning the QR Code above or by using the following link and completing the form.
https://forms.gle/KKGEYXCtLCTX1YFL8
2025年1月25日 (土) 13:30~15:30
2025 January 25th (Saturday) 13:30 to 15:30
メールアドレス ・ cir[at]kpic.or.jp ([at]を半角の@に変えてください)
電話番号・ 075-681-2500
Email : cir[at]kpic.or.jp (Please change [at] into @)
Phone number:075-681-2500
日本人20人・外国人20人(先着申込順)
20 Japanese participants and 20 international participants (on a first-come, first-served basis)
500円
500 yen
京都テルサ 東館3F・D会議室
地下鉄九条駅から西へ徒歩約5分
近鉄東寺駅から東へ徒歩約5分
Kyoto Terrsa – East building, 3rd floor – Conference Room D
5-minute walk from Subway Kujo Station
5-minute walk from Kintetsu Toji Station
公益財団法人京都府国際センター
京都テルサ
Kyoto Prefectural International Center
Kyoto Terrsa