国際理解講座

国際交流イベント
International Exchange Event



世界中の発酵食品を学ぼう



「Let’s learn about fermented
foods from all over the world !」



           



















⇒ イベントの内容 Event details

 

発酵食品をテーマに、世界の食文化を学ぼう!クイズ(景品あり)やチーズ、コーヒーを楽しみながら一緒に交流しましょう!

セネガル、ペルー、マレーシア、ルマニア、ラオス、フランスから来た人は自国の発酵食品を紹介します!その後、会話時間がありますので、きっと国際交流を楽しめます!

 

Let's learn about fermented foods from all over the world ! There will also be a quiz with prizes ! Come and enjoy cheese, coffee, and other specialties !

People from Senegal, Peru, Malaysia, Romania, Laos, and France will introduce famous fermented foods from their countries! Afterward, there will be a discussion session, so you will surely enjoy international exchange!



申し込み How to register

※QRコードを読み取るか、以下のURLより申込みフォームにアクセスし、必要事項をご記入ください。

*You can apply by scanning the QR Code above or by using the following link and completing the form.

https://forms.gle/KKGEYXCtLCTX1YFL8



日時 Date and time

2025年1月25日 (土) 13:30~15:30

2025 January 25th (Saturday) 13:30 to 15:30



問合せ Enquiries

メールアドレス cir[at]kpic.or.jp  ([at]を半角の@に変えてください)

電話番号 075-681-2500

Email : cir[at]kpic.or.jp  (Please change [at] into @)
Phone number:075-681-2500



定員 ・ Number of participants

日本人20人・外国人20人(先着申込順) 

20 Japanese participants and 20 international participants (on a first-come, first-served basis)



参加費  Participation fee

500円
500 yen



場所 Venue

京都テルサ 東館3F・D会議室

地下鉄九条駅から西へ徒歩約5分
近鉄東寺駅から東へ徒歩約5分

 

Kyoto Terrsa – East building, 3rd floor – Conference Room D

5-minute walk from Subway Kujo Station

5-minute walk from Kintetsu Toji Station



主催 ・ Organisers

公益財団法人京都府国際センター
京都テルサ

Kyoto Prefectural International Center
Kyoto Terrsa