国際理解講座

巻き寿司体験!
Let’s experience making sushi rolls!

定員になり締め切りました。ありがとうございました。
The registration is now closed because we have reached the maximum number of participants. Thank you very much.



ダウンロードしてください。
Download the flyer.

日時・Date and time

2024年11月18日(月) 14:00~16:00
2024 November 18th (Monday) 14:00 to 16:00

場所・Venue

京都テルサ 東館3F・D会議室
Kyoto Terrsa – East hall 3rd floor – Conference Room D
https://www.kpic.or.jp/about/access.html

地下鉄九条駅から西へ徒歩約5分
近鉄東寺駅から東へ徒歩約5分

5 mins walk from Subway Kujo Station
5 mins walk from Kintetsu Toji Station

イベントの内容 ・ Event details

寿司職人による日本の伝統食「*巻き寿司」づくりを体験しながら国際交流を楽しみしましょう!職人によるデモンストレーションもあります!

*サラダ巻き寿司の食材は次のとおりです。
エビ、きゅうり、マヨネーズ、レタス、人参、玉子焼き

A sushi master will teach you how to make traditional Japanese sushi rolls* through an international workshop! He will also give a demonstration !

*The salad sushi roll contains the following ingredients: shrimp, cucumber, mayonnaise, lettuce, carrot, omelette.

定員・Number of participants

日本人10人・外国人10人(先着申込順) 
10 Japanese participants and 10 international participants (on a first-come, first-served basis)

参加費・Participation fee

500円
500 yen

問合せ・Enquiries

メールアドレス Email :main[at]kpic.or.jp  ([at]を半角の@に変えて下さい)
電話番号 Tel:075-681-2500

主催・Organisers

京都テルサ・公益財団法人京都府国際センター・京都府生活衛生営業指導センター
協力・京都府寿司生活衛生同業組合

Kyoto Terrsa, Kyoto Prefectural International Center, Kyoto SeeL
Partner : Kyoto Association for sushi-related activities